EYRES

The home at Eyres is quite simply, the past meeting the future. The existing home's first floor and footprint have been preserved in a design that looks forward, establishing a modern living space that takes advantage of the site and its view to present (ahem) truly modern living. 

 

The existing structure was reinforced with a steel i-beam running the length of the building to support the new upper floor. The basement space was enhanced with natural light with an 8 ft wide window well, making the space much more welcoming. The main floor has poured white terrazzo floors and white oak to offset the custom kitchen cabinets and nook, all NCM originals. The main living space features custom furniture and bar. The furniture will be available for purchase in a variety of materials and finishes. 

 

The upstairs, distinctively clad with a signature standing seam metal roof, sees the exterior cedar eaves run through the structure's interior to also serve as the ceiling within. The point of the home is to best meld old and new, exterior and interior and is perhaps best seen from the Master Bedroom's pentagon glass wall with Sound and City views.

Availability: Under Construction